Narcís Monturiol 14, 08240 Manresa (BCN)
902 104 417
Horari / 08:00 - 13:00 / 15:00 - 19:00

Lloguer de maquinària / Braços articulats i telescòpics

TISORES  / BRAÇOS ARTICULATS / ORUGUES / CAMIONS CISTELLA

Els braços elèctrics son eines destinades a interiors, on difícilment podrem accedir amb una tisora, equipats amb una cistella articulada, ens donen la possibilitat d’accedir a punts on tenim sortints o punts per accedir en profunditat, el qual ens dóna la possibilitat de poder treballar sense problemes i sense haver d’instal·lar bastides per poder accedir-hi.

Equipats amb rodes anti petjades preparades per treballar en terres de naus, centres comercials, on això pugui ser un problema, poden fer fins a tres tipus de moviments, translació, elevació i profundització.

snorkel_z38E

Snorkel A38E

Resistent, fiable i amb una extraordinària vida útil, el model A38E de Snorkel és un referent dins de el seu rang d’altura.

Ofereix una altura de treball d’ 13.5m i un abast de fins a 6.1m. El disseny del punt d’articulació del braç proporciona un magnífic diagrama de treball.

  Alçada de treball: 13,5 m.
  Alçada de la plataforma: –.
  Pes màxim plataforma: –.
  Pes total de la màquina: 3.770 Kg.

FITXA TÈCNICA
Demani pressupost
snorkel_a46JE

Snorkel A46JE

La versió elèctrica de tracció simple del model A46 constitueix un elevador de braç versàtil fins a altures de treball de 16.1m. És un referent en el seu rang gràcies al seu abast horitzontal de 7.4 m i la seva plomí de 1.5 m. Les grans dimensions de la cistella, 1.8 m x 1 m, poden elevar dues persones més eines i el plomí d’ 1.5 m de longitud s’afegeix una flexibilitat extra.

  Alçada de treball: 16,1 m.
  Alçada de la plataforma: –.
  Pes màxim plataforma: –.
  Pes total de la màquina: 6.486 Kg.

FITXA TÈCNICA
Demani pressupost
h_ha12IP

Haulotte HA 12 IP

La plataforma elevadora HA12IP és una molt bona opció per a persones que busquin una màquina manejable i capaç de passar per portes estàndard.
El seu radi de gir estret i la rotació de la torreta sobre la ella mateixa (360º) la fan molt maniobrable. A més té un limitador de seguretat a la plataforma i suporta vents de fins a 45km/h.

  Alçada de treball: 12 m.
  Alçada de la plataforma: 10 m.
  Pes màxim plataforma: 230 Kg.
  Pes total de la màquina: 5.900 Kg.

FITXA TÈCNICA
Demani pressupost
h_ha15IP

Haulotte HA 15 IP

La plataforma elevadora HA15IP és una molt bona opció per a persones que busquin una màquina manejable i capaç de passar per portes estàndard.
El seu radi de gir estret i la rotació de la torreta sobre la ella mateixa (360º) la fan molt maniobrable. A més té un limitador de seguretat en la plataforma i soporta vents de fins a 45km/h.

  Alçada de treball: 15 m.
  Alçada de la plataforma: 13 m.
  Pes màxim plataforma: 230 Kg.
  Pes total de la màquina: 7.100 Kg.

FITXA TÈCNICA
Demani pressupost
JLG E 300 AJP

JLG E 300 AJP

  Alçada de la plataforma: 9,14 m.
  Pes màxim plataforma: 230 Kg.
  Pes total de la màquina: 7.052 Kg.

FITXA TÈCNICA
Demani pressupost

Plataformes de màstil vertical

Haulotte Star 10

La plataforma elevadora Star 10 és una opció molt útil per a treballs que requereixin un mínim espai i una gran maniobrabilitat.
Es tracta d’una plataforma de màstil vertical, disposa d’un radi de gir molt curt i la seva motricitat és molt elevada gràcies al seu poc pes.

  Alçada de treball: 10 m.
  Alçada de la plataforma: 8 m.
  Pes màxim plataforma: 230 Kg.
  Pes total de la màquina: 2.440 Kg.

FITXA TÈCNICA
Demani pressupost

Els braços dièsel son eines destinades a exteriors, on difícilment podrem accedir amb una tisora, equipats amb una cistella articulada, ens donen la possibilitat d’accedir a punts on tenim sortints o punts per accedir en profunditat, el qual ens dóna la possibilitat de poder treballar sense problemes i sense haver d’instal·lar·lar bastides per poder accedir.

Equipats amb rodes 4×4 preparades per treballar en terres de dificil accés, terrenys sense pavimentar, on això pugui ser un problema, poden fer fins a tres tipus de moviments, translació, elevació i profundització.

Podem trobar amb 2 rodes direccionals i 4 rodes direccionals.

snorkel_a46_jrt

Snorkel A46JRT

Aquest potent elevador tot terreny amb tracció ales 4 rodes és líder en el seu rang. proporciona una altura de treball de fins a 16.3 m i un abast màxim de 7.4 m. Dissenyat per a al seu maneig en espais petits, posseeix un radi de gir interior de tan només 600 mm i el cos de l’elevador es manté sempre dins de l’àrea delimitada pel seu xassís. La gran plataforma de 1.8 m x 1 m pot elevar dues persones més eina.

  Alçada de treball: 13,3 m.
  Alçada de la plataforma: –.
  Pes màxim plataforma: –.
  Pes total de la màquina: 6.622 Kg.

FITXA TÈCNICA
Demani pressupost
snorkel_a62_jrt

Snorkel A62JRT

La nova A62JRT ofereix un radi de gir intern mi tancat, gràcies a la seva adreça a dues rodes i 0 desviació posterior. Les àrees on aquest elevador destaca, inclou l’alçada màxima de la plataforma fins 18,8 metres i una comoditat “up and over de 9.0 m.

També està dotada de la major cistella de plataforma en el seu rang i una longitud molt compacta per al transport de 8,5 m.

  Alçada de treball: 20,8m.
  Alçada de la plataforma: –.
  Pes màxim plataforma: –.
  Pes total de la màquina: 10.659 Kg.

FITXA TÈCNICA
Demani pressupost
Haulote HA 12 PX_petita

Haulotte HA 12 PX

La plataforma elevadora diesel HA12PX ens ofereix una gran maniobrabilitat gràcies al seu radi de gir estret(3,88m).
A més a més disposa de un control de inclinació de 5º i un limitador de càrrega a la plataforma per tal de millorar-ne la seguretat.

  Alçada de treball: 12,3 m.
  Alçada de la plataforma: 10,3 m.
  Pes màxim plataforma: 230 Kg.
  Pes total de la màquina: 5.540 Kg.

FITXA TÈCNICA
Demani pressupost
Haulotte HA 16 PX_petita

Haulotte HA 16 PX

La plataforma elevadora dièsel HA16PX es caracteritza per la seva altura màxima (16m) i el poc temps que triga a arribar fins a ella (45 segons).
La plataforma hidràulica està equipada amb un dispositiu de control de càrrega i té una rotació de 180º per facilitar l’accés als llocs mes complicats. Pot suportar vents de fins a 60 km/h.

  Alçada de treball: 16 m.
  Alçada de la plataforma: 14 m.
  Pes màxim plataforma: 230 Kg.
  Pes total de la màquina: 7.240 Kg.

FITXA TÈCNICA
Demani pressupost

Les nostres marques

SpainCatalan