Narcís Monturiol 14, 08240 Manresa (BCN)
902 104 417
Horari / 08:00 - 13:00 / 15:00 - 19:00

La nostra empresa

Serveis que oferim

Joysat neix a partir de la necessitat i la mancança de serveis tècnics per a la maquinaria d’elevació dins del sector de serveis, industria i construcció.

Amb mes de 4 anys d’experiència en el sector, disposem d’un equip de tècnics qualificats que solucionaran qualsevol tipus d’incidència in situ o en les nostres instal·lacions des d’on podrem resoldre problemes de mecànica i electrònica fins a problemes de planxa, passant per hidràulica, electro-hidraulica i fins i tot electro-pneumàtica.

Recentment hem apmliat la nostra fota de vehicles i maquinària, disposant així d’una de les flotes de plataformes elevadores més gran de la catalunya central.

Realitzem manteniments preventius, manteniments anuals, revisions tècniques i reparacions.

Reparem tot tipus de plataformes, elèctriques, diesel, braços articulats i telescòpics, tisores, mastils verticals i orugues.

Mantenim sempre una bona relació qualitat preu i treballem amb les millors marques del mercat, comprometent-nos per a que realment els nostres clients estiguin satisfets.

A més d’oferir serveis tècnics per a la maquinaria d’elevació dins el sector de serveis, som també un centre formador de IPAF i formen operadors elevadores (PEMP).

empresa03
SpainCatalan